Bemutatkozás

A Ferme Kft. 1996 óta éve látja el az Akzo Nobel faipari termékeinek képviseletét Magyarországon.

Az induláskor főleg a bútoripar számára gyártott anyagok teljes választékával volt jelen a Magyar piacon, és elégítette ki a felületkezelés terén minél nagyobb minőségi követelményeket igénylő gyártók elvárásait. A kétezres évek elején egyre nagyobb igény merült fel a nyílászáró gyártók részéről a vizes bázisú kültéri felületkezelő rendszerek iránt. Az Akzo Nobel a kültéri felületkezelő anyagokat a milánói gyáregységében fejlesztette és gyártotta, 2002-ben  a gyártás átkerült az ICLA peseggia-i gyárába, ezzel lehetőségünk nyílt arra, hogy elkezdhessük ennek a termékcsoportnak a magyarországi bevezetését is.

2005-ben egy komoly beruházás keretében megnyitottuk új saját tulajdonú bemutatótermünket, központi raktárunkat Biatorbágyon.  A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, a legmodernebb színkeverési eljárásokat alkalmazva szolgáljuk ki vevőinket Magyarország egész területén. Az új bemutatótermünkben 2 db, számítógép vezérlésű színkeverő automata, a színazonosításhoz pedig már elkerülhetetlen színanalizáló spectrofotométer, és a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak is megfelelő  laboratórium segíti kollégáink munkáját, hogy a partnereink egyedi és speciális igényeit is maradéktalanul ki tudjuk elégíteni.

A partnereink részére gyors és rugalmas kiszolgálást biztosít az 50-70 tonnás folyamatos árukészlettel rendelkező raktárunk, illetve az ország egész területére érvényes kiszállítási szolgáltatásunk, mellyel a megrendelt termékeinket legkésőbb 24 órán belül futárszolgálattal a vevő által megadott címre szállítjuk.

Cégünk érzékelve a piaci igények változását a szolgáltatások irányában erősíti tevékenységét. Ma, amikor tömegtermelés szinte teljesen kiszorult  piacról, de a szériák nagysága is egyre kisebb, viszont a vevőink elvárása mind a minőség, mind a sokszínűség irányában egyre nagyobb, ezeken a   területeken erősítjük cégünk szolgáltatását. Automata színanalizáló és színkeverő berendezés segíti a gyors és precíz színbeállítást kis mennyiségű színek, pácok beállítása mellett is.Másik szolgáltatásunk a felületkezelés, a megvásárolt berendezésekkel  a legkorszerűbb anyagok felhasználása mellett hatékonyan és  gyorsan vagyunk képesek a  legjobb minőség elérésére, mind bel, mind kültéri szerkezetek esetén. Azonban a fejlődés soha nem áll meg, további beruházásokkal akarunk javítani  a felület előkészítés, a felhordás automatizálása ill.a szerkezetek összeépítése területén.

A Ferme Kft. dolgozói nagy gyakorlattal és magas szintű szakmai képzettséggel rendelkezek. Annak érdekében, hogy kollégáink minél felkészültebbek legyenek a legújabb felületkezelési technológiákkal kapcsolatosan, 2-3 havonta az AKZO NOBEL szakemberei továbbképzéseket tartanak, melyek keretében ismertetik a legújabb technológiai rendszereket és azok felhasználási módjait.

Az országban több viszonteladónk van, és saját üzletünk 2051. Biatorbágy Tormásrét u. 4. szám alatt lévő telephelyünkön található.