A Ferme Kft. immár tizenhat éve látja el az Akzo Nobel faipari termékeinek képviseletét Magyarországon.

Az induláskor főleg a bútoripar számára gyártott anyagok teljes választékával volt jelen a Magyar piacon, és elégítette ki a felületkezelés terén minél nagyobb minőségi követelményeket igénylő gyártók elvárásait. A kétezres évek elején egyre nagyobb igény merült fel a nyílászáró gyártók részéről a vizes bázisú kültéri felületkezelő rendszerek iránt. Az Akzo Nobel a kültéri felületkezelő anyagokat a milánói gyáregységében fejlesztette és gyártotta, 2002-ben  a gyártás átkerült az ICLA peseggia-i gyárába, ezzel lehetőségünk nyílt arra, hogy elkezdhessük ennek a termékcsoportnak a magyarországi bevezetését is.

2005-ben egy komoly beruházás keretében megnyitottuk új saját tulajdonú bemutatótermünket, központi raktárunkat Biatorbágyon.  A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, a legmodernebb színkeverési eljárásokat alkalmazva szolgáljuk ki vevőinket Magyarország egész területén. Az új bemutatótermünkben 2 db, számítógép vezérlésű színkeverő automata, a színazonosításhoz pedig már elkerülhetetlen színanalizáló spectrofotométer, és a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak is megfelelő  laboratórium segíti kollégáink munkáját, hogy a partnereink egyedi és speciális igényeit is maradéktalanul ki tudjuk elégíteni.

A partnereink részére gyors és rugalmas kiszolgálást biztosít az 50-70 tonnás folyamatos árukészlettel rendelkező raktárunk, illetve az ország egész területére érvényes kiszállítási szolgáltatásunk, mellyel a megrendelt termékeinket legkésőbb 24 órán belül futárszolgálattal a vevő által megadott címre szállítjuk.

Cégünk érzékelve a piaci igények változását a szolgáltatások irányában erősíti tevékenységét. Ma, amikor tömegtermelés szinte teljesen kiszorult  piacról, de a szériák nagysága is egyre kisebb, viszont a vevőink elvárása mind a minőség, mind a sokszínűség irányában egyre nagyobb, ezeken a   területeken erősítjük cégünk szolgáltatását. Automata színanalizáló és színkeverő berendezés segíti a gyors és precíz színbeállítást kis mennyiségű színek, pácok beállítása mellett is.Másik szolgáltatásunk a felületkezelés, a megvásárolt berendezésekkel  a legkorszerűbb anyagok felhasználása mellett hatékonyan és  gyorsan vagyunk képesek a  legjobb minőség elérésére, mind bel, mind kültéri szerkezetek esetén. Azonban a fejlődés soha nem áll meg, további beruházásokkal akarunk javítani  a felület előkészítés, a felhordás automatizálása ill.a szerkezetek összeépítése területén.

A Ferme Kft. dolgozói nagy gyakorlattal és magas szintű szakmai képzettséggel rendelkezek. Annak érdekében, hogy kollégáink minél felkészültebbek legyenek a legújabb felületkezelési technológiákkal kapcsolatosan, 2-3 havonta az AKZO NOBEL szakemberei továbbképzéseket tartanak, melyek keretében ismertetik a legújabb technológiai rendszereket és azok felhasználási módjait.

Az országban több viszonteladónk van, és saját üzletünk 2051. Biatorbágy Tormás rét u. 4. szám alatt lévő telephelyünkön található.

bemutatkozás
(C) 2007 FERME KFT. - MINDEN JOG FENNTARTVA