Fontos tájékoztatás!

Tisztelt Partnerünk!attention


Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a Ferme Kft-nél a rendelés leadása és feldolgozása továbbra is működik. Amíg az állami szabályozás engedi, mi teljesítjük az Önök megrendeléseit.

Továbbá értesítjük Önöket, hogy felelős cégként a koronavírus-járvány miatt az alábbi óvintézkedéseket vezettük be azonnali hatállyal cégünknél:

A rendeléseket csak  telefonon és e-mailben lehet leadni, a személyes rendelést és az anyagok átvételét átmeneti ideig felfüggesztjük. Az anyagokat futárszolgálattal juttatjuk el a kívánt helyszínre.

Az irodai kollégák jelentős része home office-ban dolgozik, az elérhetőségük - e-mail, telefon - változatlan. A számlákat  elektronikus úton juttatjuk el Önökhöz.

bia@ferme.hu

06 23 530-531

Újabb vásárlást és kiszolgálást csak azon partnereinknek tudunk biztosítani, akiknek nincs  lejárt számlája.

Jelentős raktárkészlettel rendelkezünk, igy  a kiszolgálást egyenlőre a megnövekedett igények ellenére teljesíteni tudjuk.

Bízunk benne, hogy mihamarabb rendeződik a helyzet és visszaáll minden a megszokott kerékvágásba, addig is vigyázzanak magunkra, tegyenek meg mindent a járvány megelőzése érdekében. Mi így teszünk!

Megértésüket köszönjük!

Tisztelettel!

Ferme Kft nevében

Endrédi Rolland

ügyvezető