Sajtóközlemény: Európai Uniós Támogatás

Cégünk 19.423.915,-Ft összegű európai uniós támogatást nyert a KMOP-1.2.1-09/A/2-2010-0182 számú pályázaton. A beruházás teljes összege 64.746.384,-Ft, mely három berendezés csoportból áll: automata színkeverő berendezésből, impregnáló és lakkozó sorból.

A Ferme Kft. a bútoriparba használatos összes anyagot értékesíti, melyek a felületkezelés terén használatosak. A sok éves tapasztalat mutatja, hogy ebben az iparágban is kell folyamatos fejlődés, mint technológiában, mint pedig termékmegújítás tekintetében.

A fent említett pályázat is egy ilyen új technológiafejlesztést eredményezett a cégünknél. Az automata színkeverő berendezéssel pontosabban, gyorsabban tudjuk a kívánt színeket beállítani, kikeverni, így a szolgáltatásunk színvonalát tudjuk egy magasabb szintre emelni.

A lakkozó sorral és az impregnáló géppel az anyagok technológiai oldalról történő ipari felhasználásának európai szintű bemutatása volt az egyik elérendő cél, illetve egy új piaci lehetőség válik elérhetővé a Ferme Kft számára, mellyel szélesíteni tudjuk termékkörünket. Az új szolgáltatással lehetőség nyílik külső nyílászáró szerkezetek, külső fa elemek minőségi felület- képzésére.

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség    www.nfu.hu

Európai Unió www.europa.eu

(C) 2007 FERME KFT. - MINDEN JOG FENNTARTVA